VFK1 - Hornbæk

VFK skulle forsøge at revanchere sig oven på nederlag i de 2 seneste kampe, og satte sig da også massivt på kampen fra start.

Bolden røg lidt frem og tilbage i starten, men efter 10 min opsnappede Mads bolden på midten og smed en fin aflevering ud til Mathias på højre kant. Fri igennem kunne han fra hjørnet af feltet afslutte fladt i det lange hjørne udenfor målmandens rækkevidde. 1-0.

Og hurtigt efter blev det 2-0. Nikolaj sendte en præcis bold ind over, og foran mål tæmmede Dennis den og flugtede til den med det samme.

Det blev 3-0 efter et hjørnespark der egentlig blev lidt for langt. Men bolden blev headet tilbage, og i det lille felt stor Rasmus klar til sparke den ind.

Kort efter modtog Dennis bolden lige inden for feltet, og selvom situationen var ganske ufarlig blev han stoppet på ulovlig vis. På det efterfølgende straffespark scorede Dennis selv, ikke helt overbevisende, til 4-0.

Efter pausen gjorde Dennis det også til 5-0 efter flot at være blevet spillet fri ved en hælaflevering fra Tim.

Og VFK fortsatte det flotte spil. Hornbæk fik ikke clearet en lang bold, og så kunne Mathias løbe imellem og flot løfte bolden over målmanden til 6-0.

Hornbæks forsvar faldt efterhånden helt fra hinanden da VFK angreb igen og igen. Jens og Mads fik ofte erobret bolden og lagde mange fine stikninger i dybden. Og det var efter en sådan at Licht fra venstrekanten kunne trække ind i banen og gøre det til 7-0.

Og til slut blev det også 8-0 da et skud fra Dennis blev rettet af og snød målmanden. 

Det blev ved 8 mål, clean sheet, og det på dagen ganske tamme Hornbæk hold blev sat på plads et stærkt spillende VFK.