VFK Oldboys - Tikøb

VFK havde stor respekt for mandskabet fra Tikøb, men som kampen skred frem, var det alligevel helt åbent.

De to hold kender efterhånden hinanden rigtig godt, og VFK var da også godt klar over at Tikøb har et par rigtig hurtige folk. Ikke desto mindre valgte Pis at sparke et hjørnespark henover hovedet på alle og på den måde give Tikøb muligheden for en kontra. Fra Tikøbs felt gik det rigtig stærkt mod VFK målet og den flade afslutning kunne Bundgaard kun parere ud til nærmeste Tikøb spiller, der alligevel var lidt heldig med at bringe Tikøb på 0-1.

Men VFK var alligevel godt med i kampen. Når man turde holde fast i bolden og spille den rundt var der faktisk masser af plads. Jens fik sat hovedet på et udspark og Vom holdt fast i bolden inden han sendte Dan afsted i dybden. Og fra hjørnet af det lille felt bankede han den sikkert forbi keeperen, 1-1.

Både Vom og Pis havde chancer til flere mål, men istedet skulle Tikøb noget ufortjent komme foran igen. Lige inden pausen fik Tikøb et lidt tyndt/dumt frispark uden for feltet. Mens muren stadig var ved at blive dirigeret på plads sparkede skytten hårdt i jorden, så bolden hoppede afsted med høj fart, og snød Bundgaard i den side af målet som han ellers skulle have dækket. 1-2.

I 2. halvleg sad VFK på det hele, mens Tikøb kun i momenter viste noget. Men der skulle alligevel gå 25 minutter før udligningen kom. Bundgaard satte en hurtig kontra igang. Dan spillede videre til Vom, som lagde den videre til Pis, der havde taget et rigtig godt løb uden om forsvaret. Og alene med målmanden bankede han den også ind. 2-2.

Og så troede VFK at det også kunne blive til en sejr, men istedet var det Tikøb der var tættest på. Et gennembrud på kanten blev sendt hårdt og fladt indover, men 1 meter fra det tomme mål lykkedes det utroligt nok Tikøb at sparke over. Vi takker banen for det skæve opspring bolden fik.

Kampen sluttede 2-2.

Stemmerne blev fordelt på en større håndfuld spillere, men TK fik fidusen.