Flot VFK1 sejr mod ærkefjenden

Endnu engang var der lokalopgør mod arvefjenderne fra Snekkersten. Banen var ekstraordinært blevet klargjort til lørdagens vigtige opgør. VFK stillede i en stærk opstilling med næsten alle de unge kræfter krydret med masser rutine i bagkæden og Mark på mål.

Snekkersten var lidt heldige med at komme foran midt 1. halvleg. Tims ellers normalt så fantastiske evne, til lige at stikke benet ud og fange bolden, svigtede, og snekkersten kunne bringe sig foran på en tåhyler uden chance for Mark. 0-1.

Men Snekkersten var flinke at hjælpe VFK tilbage i kampen igen, med 2 gule kort indenfor få minutter. Først for et brutalt overfald på Mark og derefter på en alt for oversatset glidende tackling i benene på Jamie

Og VFK benyttede overtallet til at bringe balance i stillingen. Niklas blev sendt afsted i dybden af Jens, og placerede den sikkert forbi målmanden. 1-1.

Selman havde et skud på stolpen, og Tim fik en stor chance efter hjørnespark, men headede over mål. Så 1-1 var stillingen ved pausen. 

Kort inde i anden halvleg lykkedes det så endelig. VFK havde lagt et massivt pres og tilkæmpet sig flere hjørnespark. På et af disse sparkede Vom den ind i hovedet på Tim der dog kun fik snittet den videre, men bagerst kom Jens og sendte bolden i Mål. 2-1.

Og kort efter fik Selman muligheden for at skyde på mål. Målmanden halvklarede, og Jalal stod det helt rigtige sted klar til at sende bolden i det tomme mål. 3-1.

Og VFK var slet ikke færdige. Igen driblede Selman sig igennem snekkersten forsvaret og sendte et fladt indlæg indover som Jens kom glidende først til. 4-1.

Snekkersten forsøgte at komme igen. En hurtig mand lykkedes med at løbe til baglinien og slå en lidt svær bold indover, som alligevel fandt vej til en Snekkersten fod og i mål. 4-2.

Lige lidt nyttede det dog, for få minutter efter var Selman på spil igen. Han passerede et par modstandere og sendte en hård afslutning mod mål. Målmanden blokerede skudet, men bolden fløj højt op i luften og fortsatte med retning mod mål. På målstregen stod en forsvarer klar til at heade væk, men før han overhovedet nåede at sætte af, kom Dan frygtløst flyvende og pandede både bold og forsvarer i mål. 5-2.

Snekkersten fik endnu en hurtig kontra og bragte sig på 5-3, inden Dan til sidst lukkede kampen med et flot skud fra distancen som målmanden kun kunne iagtage. 6-3.

Dan fik fidusen.

Det er i øvrigt værd at bemærke at Snekkersten præsterede 3 gule kort, mens VFK ingen fik - det er så sandelig nye tider i VFK.