Old Boys sikrer sig endnu en sæson i række 2 efter sent drama

Old Boys spillede mandag for at undgå nedrykning i bundbraget langt ude i Slangerup. Et enkelt point ville være nok til at sikre endnu en sæson i række 2. VFK lagde godt ud, og fandt god plads til at spille bolden rundt, mens slangerup kun momentvist var farlige.

Og VFK kom da også planmæssigt foran. Et indlæg blev headed væk og dumpede ned for føderne af Jens, som sendte en skævert mod mål. Vom fulgte op på den og pressede målmanden til at kikse sin redning og sendte bolden mod mål. Både Jens og Vom forsøgte at tage æren for målet, men det må tilskrives målmanden, for uden hans hjælp var den aldrig gået ind. 0-1

VFK fortsatte med at spille bolden rundt, men afleveringerne sad ikke helt præcist og det blev til en rodet gang fodbold. Midtvejs i første halvleg lykkedes det dog TK at finde en fri Jens på midten og han fik masser tid og plads til at sende Pis afsted i dybden. Slangerup forsvaret kunne slet ikke følge med, og alene med målmanden scorede han sikkert 0-2.

Pause stillingen betød VFK ville få endnu en sæson i række 2, mens Slangerup skulle ned.

Slangerup må have fået noget stærkere end thé i pausen, for de kom ud i et helt andet tempo, og satte straks VFK under press.

En høj bold blev halv kikset i VFK forsvaret, og så stod der pluselig 1-2. 

Og kort efter blev der ikke sparket langt nok væk, så en Slangerup mand fra kanten af feltet, kunne sparke den fladt ind ved den ene stolpe. 2-2.

VFK spillet fungerede stadig ikke, og bolden blev mistet alt for hurtigt. Mørket og det stormfulde vejr gjorde det heller ikke nemmere.

Forsvaret blev fanget højt på banen og så var Slangerup pludselig igennem på fløjen. På midten var en mand helt fri, 3-2. Og så var nedrykningskampen pludselig helt åben igen. 

Endelig gik alvoren op for VFK og med 10 minutter igen blev Slangerup belejret med et massivt pres. Blandt andet Bøtte, der var blevet sat ind i angrebet, havde flere gode aktioner, mens Toast fra sin højre wingback fik lagt en række gode indlæg. Pis havde et hovedstød tæt forbi, mens Bøtte havde et skud på stolpen. 

Vi skulle dog langt ind i overtiden før Jens fandt Pis i feltet. Han tog et hurtigt træk, inden han blev stoppet på ulovlig vis. Straffespark. Det var tydeligt at der var meget på højkant. da Pis selv lagde bolden til rette på pletten. Han tog et kort tilløb, fik målmanden til at smide sig, og sparkede den så sikkert ind i modsatte side. 3-3.

Og dermed var endnu en sæson i række 2 sikret. 

Morgan fik fidusen foran Nikolaj.