Seniorafdelingen evaluerer efteråret 2012

 

Veteranholdet nåede 11 point i 9 kampe, og sluttede nr. 7. Holdejer Søren Jensen fremhæver at spillet var til mere, og har store forventninger til foråret. 

Old Boys fik samlet 9 point sammen i 7 kampe, og har spillet mange tætte kampe. Med mere skarphed bevæger de sig i foråret væk fra den nuværende 7 plads, hvor der kun er 4 point op til nr. 3 i rækken. 

Damerne har haft deres bedste halvsæson siden holdets start, og dette har givet 3 sejre til Charlottes tropper. Forhåbentlig fortsætter holdet deres fremgang i 2013. 

Senior 2, har imponeret i serie 5, og sluttede på en imponerende 2. plads, og var undervejs med i kampen om oprykning. Desværre manglede det sidste i den vigtige kamp om 1. pladsen mod Esrum. Spillerne har vist potentialet, og vil de gamle stadig spille med og de unge holdes igang, lover det godt for foråret. En flot målscore på 41-19 i 10 kampe.  

Senior 1, startede svingende og har sluttet stærkt af. Holdet er ubesejret i de sidste fem kampe, og dette resulterede i en flot fjerdeplads, kun to point fra nr. 3. Ambitionene må være at spille med i toppen af rækken i foråret, og forhåbentlig vil nogle af de unge spillere fra 2. holdet få spillet sig fast ind på holdet.