VELLYKKET JULE FIVE-A-SIDE 2015

Jule-Five-A-Side

Lørdag d. 5 december afholdte VFK endnu en velykket jule-five-a-side.
I modsætning til tidligere års grusbane, blev årets jule-five-a-side i år afholdt på Vapnagårds egen græsbane. Dette var trods den ret plørede bane, en stor succes.
Det blev til nogle timers sjov fodbold, som billedet herunder også viser.
Rafleturnering
Som traditionen foreskriver det, afsluttes den årlig jule-five-a-side med hygge i klubben og den årlige rafleturnering. 
Rafleturneringen kræver et stort fokus og en stor viljestyrke. Dette viste en af klubbens veteraner, da han sluttede som aftenens sejrsherre.

Vinderen af rafleturneringen 2015: Bimmer
JULE FIVE-A-SIDE

Lørdag d. 5 december kl. 13:00

Vi starter på grus med nogle kampe som altid, der vil være varm kakao og kolde drikke og æbleskiver til billige penge!
Senere vil der være noget mad á la julefrokost med: æg, lun postej, pålæg og så videre.
Prisen er bindende og koster 50 kr. pr person.
Tilmelding og betaling sker til Dennis Larsen på 30 11 92 91.
Det koster ikke noget at komme ud og spille med udover drikkevarer og æbleskiver :) KOM FRISK alle VFK'er. Der vil også være jule rafling og masser af jule musik og som altid en brag af en fest i klubben ! :)

Indkaldelse til generalforsamling

Hermed kommer indbydelsen til ordinær generalforsamling 2015.

På vores sidste bestyrelsesmøde kom det frem at 6 personer, Anders Olesen, Morten Guldkjær Andersen, Dennis Nordahl Larsen, Kaspar Rørbæk Larsen, Jesper Christensen, træder ud bortset fra Stefan Holdt.

Dette betyder at der skal sammensættes en helt ny bestyrelse og det er her at i skal byde ind. Vi har alle prøvet med forskellige tiltag men det er ikke lykkedes os at få klubben på rette vej igen. Derfor er det tid til nogle nye øjne som kan tage over. Hvis klubben skal bestå, så skal folk komme ud af busken nu og tage det ansvar som der er krævet. Det nytter ikke noget at brokke sig over alt hvis man ikke selv vil være med til at ændre tingene. Jeg håber at dette får folk til at træde frem NU.

Det mindste vi nu forventer er at klubbens medlemmer dukker op til generalforsamlingen så vi sammen kan finde en løsning om klubbens fremtid.

I er velkomne til at kontakte mig med spørgsmål og hvis I ønsker at stille op.

Hermed Indbydelsen:

Vapnagaard Fodboldklub Afholder ordinær generalforsamling

Tirsdag d. 17-11-2015 kl. 18.30 i senior klubben, Hovmarken 3 kld.

Dagsorden:

Valg af dirigent
 1. Bestyrelsens beretning
 2. Regnskabet
 3. Indkomne forslag
 4. Valg

A. Formand
 Mohamad Saleh (modtager ikke genvalg)
 B. Kasser
 Kasper Larsen (modtager ikke genvalg)
 C. 1 Bestyrelsesmedlem
 Jesper Christensen (modtager ikke genvalg)
 D. 2 Bestyrelsesmedlem
 Anders Olesen (modtager ikke genvalg)
 E. 3 Bestyrelsesmedlem
 Stefan Holdt (modtager genvalg)
 F. 2 bestyrelsessuppleanter
 Morten Andersen (modtager ikke genvalg)
 Dennis Larsen (modtager ikke genvalg)
 G. 2 Revisor
 Flemming Rasmussen (modtager genvalg)
 Carsten Jensen (modtager genvalg)

5. Eventuelt

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indgives skriftligt til formanden senest 3 dage før generalforsamlingen.
 Mohammed Saleh, Heimdalsvej 3b, 3000 Helsingør, tlf. 27498222, mail mosaleh82@gmail.com.

EUROPA TOUR 2016

Turen går endnu engang til PRAG. Nærmere præsentation er unødvendig – ALT ER SOM DET PLEJER – men selvfølgelig vil der komme små overraskelser undervejs.

Dato: 12 maj 2016 – 16 maj 2016.
Pris: 3200 kr. (Evt. overskud bliver som vanligt brugt på kulturelle oplevelser).

Klubben er ikke en del af planlægningen eller økonomien, og derfor skal betalingen til Tim overholdes. 1500 kr. skal betales senest 5. nov. De sidste 1700 kr. skal betales senest til februar.

Du kan løbende indbetale store og små beløb på Mobilepay (29619121). Eller overføre til konto nr. 6301 1700294
Giv gerne en melding om din deltagelse til Tim. Du kommer dog først på listen når pengene lander på kontoen. Først til mølle…

Lad det europæiske eventyr fortsætte

Kontingent efterår 2015 

En lille reminder til dem, som endnu ikke har betalt kontigent for efteråret. Dette kan gøres ved at indbetale på klubbens konto:

Reg. nr. 5050 konto nr. 0001374966

Husk navn på indbetalingen.

Er du desuden i tvivl om at klubben har dine rigtige oplysninger (navn, adresse, email, telefonnummer, osv), så skriv venligst en mail til vfk72@outlook.dk med dine informationer og de vil blive oprettet/opdateret.

7-2 sejr i træningskamp.

Lørdag spillede et på dagen godt sammensat VFK hold mod Kr. Værløse fra serie 4. VFK fik hurtigt kontrol over kampen, og var i flere omgange farlige inden der kom gang i målscoringen.

Ny mand Jannick kom på tavlen, og spillede en god kamp på midten med bror Mads. Asger scorede også et godt mål, ligesom Dennis Jacobsen kom på tavlen. De sidste 4 mål blev scoret i den sidste halve time, hvor Vom kom på banen og viste tidligere tider målfarlighed.
 

Ny træner til herresenior 1.

Og en lille hilsen fra formanden....

Hej med jer, jeg håber i nyder sommeren og i alle holder jer i form :)

Jeg vil starte med at takke Steen Agger for det arbejde han lagde i det i foråret. Det lykkedes desværre ikke helt da tilslutningen til træning (kampe) ikke var på et tilfredsstillinde niveau. Men nu må vi se frem af og se hvor det bærer hen.

Vi har fundet en ny træner som er en sand klub legende. Så jeg vil sige velkommen tilbage til Benny Andersen som vil stå for hold 1 til efteråret.

Første træning vil være onsdag d. 05-08-2015 kl. 18.30 på Vapnagård Arena. Lørdag d. 07-08-2015 har vi en træningskamp og turneringen går i gang d. 15-08-2015. Program kan ses på DBU.dk
Der vil igennem hele efteråret kun være træning om onsdagen.

Jeg håber at I vil komme ud og være med så vi kan skrabe 2 hold sammen hver weekend.

Afslutnings sommerfest VFK72:

 

Lørdag Den 20 Juni kl. 18:00 i klubben på adressen Hovmarken 3 kælderen. Prisen er 100 kr. pr. deltager som inkludere mad, 2 drikkevarer af frit valg og en fed fest med masser af god musik og hygge ! 😊Tilmelding senest d 18 Juni, tilmelding og betaling sker til Dennis Larsen på tlf. nr. 30 11 92 91. Præmie overrækkelserne bliver udskudt til en afslutningsfest engang i oktober/november så er bare en fest som skal afslutte vores sæsoner og vores nye anlæg.😊 Maden vil være noget a la salat, flødekartofler, pasta salat, og forskellige stege og andet lækkert kød. pga maden vil vi meget gerne have tilmelding om man spiser med.
Hilsen Bestyrelsen :)

VFK1 - Hornbæk

VFK skulle forsøge at revanchere sig oven på nederlag i de 2 seneste kampe, og satte sig da også massivt på kampen fra start.

Bolden røg lidt frem og tilbage i starten, men efter 10 min opsnappede Mads bolden på midten og smed en fin aflevering ud til Mathias på højre kant. Fri igennem kunne han fra hjørnet af feltet afslutte fladt i det lange hjørne udenfor målmandens rækkevidde. 1-0.

Og hurtigt efter blev det 2-0. Nikolaj sendte en præcis bold ind over, og foran mål tæmmede Dennis den og flugtede til den med det samme.

Det blev 3-0 efter et hjørnespark der egentlig blev lidt for langt. Men bolden blev headet tilbage, og i det lille felt stor Rasmus klar til sparke den ind.

Kort efter modtog Dennis bolden lige inden for feltet, og selvom situationen var ganske ufarlig blev han stoppet på ulovlig vis. På det efterfølgende straffespark scorede Dennis selv, ikke helt overbevisende, til 4-0.

Efter pausen gjorde Dennis det også til 5-0 efter flot at være blevet spillet fri ved en hælaflevering fra Tim.

Og VFK fortsatte det flotte spil. Hornbæk fik ikke clearet en lang bold, og så kunne Mathias løbe imellem og flot løfte bolden over målmanden til 6-0.

Hornbæks forsvar faldt efterhånden helt fra hinanden da VFK angreb igen og igen. Jens og Mads fik ofte erobret bolden og lagde mange fine stikninger i dybden. Og det var efter en sådan at Licht fra venstrekanten kunne trække ind i banen og gøre det til 7-0.

Og til slut blev det også 8-0 da et skud fra Dennis blev rettet af og snød målmanden. 

Det blev ved 8 mål, clean sheet, og det på dagen ganske tamme Hornbæk hold blev sat på plads et stærkt spillende VFK. 

VFK 2 vandt i Allerød

VFK spillede en kontrolleret kamp på en glimrende bane, men alligevel svære betingelser med massiv sidevind og meget vand. VFK kom i front på to flotte mål af Jens Hansen, og den ene efter flot assist fra midtstopper Dennis Schiermacher. Allerød fik desværre udlignet inden halvleg. VFK fortsatte det gode spil, desværre fik Allerød udlignet til 2-2 inden VFK igen fik udnyttet chancerne ved Vom der scorede til 3-2 og 4-2. Allerød fik lov at reducere til 4-3, og med en bedre udnyttelse af nogle gigantiske chancer var sejren blevet større på papiret. Jens Hansen fik fidusen.   

Damerne vandt hjemme mod BSV.

Damerne hev en 3-2 sejr hjem på VFK arena, og er derfor stadig ubesejret på hjemmebane. VFK viste fairplay fra kampens start, da modstanderen kun havde fundet 7 spillere, stillede VFK også med 7, og havde derfor tre friske spillere på bænken. Kampen blev afgjort med et mål direkte på hjørne fra Sissel, og tilbagevendte Chris scorede de sidste 2 mål.

Indvielse af VFK Arena

Der var masser af fodbold på programmet da Vapnagaard Fodbold Klub indviede sit nye anlæg ved Borupgårdskolen - populært kaldet VFK Arena.

Først spillede VFK U13 drengene mod Hørsholm, hvor de, selvom der blev kæmpet bravt, løb ind i et nederlag på 2-10.

Anden kamp var mellem VFK1 og FC Øresund. Den var den nye træner Steen Agger's tredje opgør i spidsen for VFK's serie 4 hold, hvor det var blevet til sejre i de 2 første kampe. Længe stod der 1-1 efter at Dennis Jakobsen havde udlignet på straffespark. VFK havde også en gylden mulighed for at bringe sig foran da Mathias Standhart pludselig var helt alene få meter fra målet, men hans afslutning manglede kvalitet og bolden røg langt forbi mål. Istedet var det FC Øresund der kom foran på endnu et straffespark begået af Daniel Licht kort efter. Kampen sluttede lidt misvisende 1-5.

Den sidste kamp var serie 5 opgøret mellem VFK2 og Lynge-Uggeløse. VFK havde et pænt overtag, men formåede ikke at få udnyttet chancerne og kampen endte dermed 0-0.

Efter kampene blev også det nye klublokale i Hovmarken indviet med manér.  

På trods af blandede resultater var det en dejlig dag med stort fremmøde og godt humør. 

Det er nye tider i Vapnagaard Fodbold Klub. I denne sæson er det blevet til nyt anlæg, ny træner, og nyt klublokale. Og nye spillere er altid velkomne i VFK.

VFK GOLFMESTERSKAB 2015

Den 1. august i Nivå.

Plan for golfturnering...
Vi springer morgenmaden over, og mødes på driving rangen fra kl. 10:00.... Husk senest betaling i klubhuset kl. 11:30...
Kl. 11:30 senest betaling til golf i klubhuset.
Kl. 11:45 Intro til regler og turnering....
Kl. 12:00 Turneringen starter.

  • Skriv til Tim hvis du har spørgsmål.

Tilmelding til begivenheden er bindende, fordi der bliver booket baner efter det. Turneringen starter kl. 12, og vi spiller selvfølgelig 18 huller. (Betaling af Green Fee og evt udstyr senest kl. 11:30 i klubhuset)

Pris uden leje af udstyr: ca. 315 kr.
Pris med leje af udstyr: ca. 420 kr.

Tilmelding på Facebook eller til Tim på 29 61 91 21(tilmelding senest lørdag d. 25. Juli).