Indvielse af VFK Arena

Der var masser af fodbold på programmet da Vapnagaard Fodbold Klub indviede sit nye anlæg ved Borupgårdskolen - populært kaldet VFK Arena.

Først spillede VFK U13 drengene mod Hørsholm, hvor de, selvom der blev kæmpet bravt, løb ind i et nederlag på 2-10.

Anden kamp var mellem VFK1 og FC Øresund. Den var den nye træner Steen Agger's tredje opgør i spidsen for VFK's serie 4 hold, hvor det var blevet til sejre i de 2 første kampe. Længe stod der 1-1 efter at Dennis Jakobsen havde udlignet på straffespark. VFK havde også en gylden mulighed for at bringe sig foran da Mathias Standhart pludselig var helt alene få meter fra målet, men hans afslutning manglede kvalitet og bolden røg langt forbi mål. Istedet var det FC Øresund der kom foran på endnu et straffespark begået af Daniel Licht kort efter. Kampen sluttede lidt misvisende 1-5.

Den sidste kamp var serie 5 opgøret mellem VFK2 og Lynge-Uggeløse. VFK havde et pænt overtag, men formåede ikke at få udnyttet chancerne og kampen endte dermed 0-0.

Efter kampene blev også det nye klublokale i Hovmarken indviet med manér.  

På trods af blandede resultater var det en dejlig dag med stort fremmøde og godt humør. 

Det er nye tider i Vapnagaard Fodbold Klub. I denne sæson er det blevet til nyt anlæg, ny træner, og nyt klublokale. Og nye spillere er altid velkomne i VFK.