Overvældet debutant scorede hattrick mod FKF

Efterårets sidste kamp foregik på udebane mod FKF. VFK stillede i en stærk offensiv opstilling med et godt mix af ungt og gammelt, energi og rutine, talent og - øh - temperament.

Allerede efter få minutter modtog Vom bolden på midten og løftede den henover FKF målmanden, som allerede under opvarmningen så ganske usikker ud.

Stillingen holdt et godt stykke tid. VFK pressede spillet langt frem på banen, mens FKF bed fra sig med enkelte farlige kontraløb.

Men så fik Mu tilkæmpet sig et frispark på højrekanten. Vom sparkede bolden præcist indover til Mark, der helt fri kunne pande bolden i mål.

Og så var der ligesom kommet hul på bylden, for kort efter blev Selman stoppet lige uden for feltet. Vom drejede flot bolden forbi muren og i kassen.

Dernæst gik det stærkt da Nichlas og Jens scorede et par hurtige mål, inden Selman bragede et langskud i mål til pause stillingen 0-6.

Kampen var dog stadig næsten helt åben så i pausen hev træneren en trumf frem fra bænken og satte den 40 årige debutant Bøtte ind i angrebet. 

Og der skulle ikke gå lang tid før han fik vist at målnæsen stadig fungerer. En bold blev sendt på tværs og Bøtte stod helt rigtigt til at sætte foden på og sende den i kassen. 

FKF fik et enkelt trøstemål på et flot skud ude fra, til stor jubel for hjemmepublikummet. Men meget mere end det havde de ikke at byde på.

Og kort tid efter var Bøtte på spil igen da han kom først på en rippost og bankede bolden sikkert i nettet. 

FKF skiftede målmand midt i det hele, men lige lidt hjalp det, for Vom og Bøtte i forreste geled, var helt ustyrlige.

Bøtte modtog bolden inde i det lille felt og tog et par fikse driblinger inden han blev flået omkuld. Fra pletten eksekverede han selv usvigeligt sikkert og fuldførte dermed sit hattrick.

Mu ville også lege med så fra sin position på højre back sneg han sig gang på gang med helt frem. Og da muligheden bød sig sendte han iskoldt et fladt drøn i kassen fra distancen.

Kampen sluttede 1 - 12. Vom scorede 4, Bøtte 3, mens MuJensSelmanMark og Nichlas scorede 1 hver. Vom fik fidusen, men over hele banen var der stærke præstationer fra alle mand.

De seneste kampe har træneren haft stigende succes med at tage aldrende stjerner som Dan og Bøtte med. Kan vi til foråret forvente at se nogle af de helt gamle klub koryfæer stille krykkerne og finde støvlerne frem..?