Birkerød  - VFK 1

VFK skulle på en svær opgave ude mod Birkerød bare 2 dage efter at have vundet 2-1 i den hårde sæsonstart mod Tikøb. Og pga afbud var der også en del udskiftninger i forhold til den kamp. Mest tydeligt på keeper positionen, hvor Jens Hansen skulle vogte buret.

Efter et kvarter spil fik Musti et indkast i højre side. Lettere frustreret over ikke at have andre muligheder, kastede han bolden helt tilbage til Mu, som straks sparkede den højt, højt op i luften, hvorefter bolden dumpede ned midt i Birkerød feltet. Forsvaret gjorde ikke rigtig noget ved det, og målmanden heller ikke, så Vom kunne, efter også at have tøvet lidt, smutte imellem og trille bolden i mål. 0-1

Og bare få minutter senere blev der scoret igen. Jens og Mathias fik i fælleskab kæmpet bolden fremad banen, inden den havnede hos Vom der tog et træk før han sendte Selman afsted i dybden. Og helt alene kunne Selman sikkert placere bolden forbi keeperen mens der lød spredte protester om offside. 0-2

Birkerød fik en stor mulighed for at reducere, da det lykkedes dem at slippe alene igennem, men Jens var flyvende på stregen og fik afværget situationen. I det hele taget agerede han sikker sidste skanse hele kampen igennem.

Vom var ikke helt tilfreds med modstanderne, dommeren, og hvordan kampen skred frem og fik snakket sig til et gult kort.

2. Halvleg blev lidt en rodet omgang. Birkerød havde bolden mest, mens VFK stod solidt og satsede på individuelle aktioner og kontra'er. Frank blev skiftet ind som target man på toppen, og leverede en rigtig god fight. Der gik da heller ikke mange minutter før han havde sat sig i respekt med en hård, velplaceret, men helt igennem reel tackling.

Jens leverede ad to omgange endnu en god redning og nærmere kom Birkerød ikke en reducering.

Få minutter før tid fik TK så et sjældent gult kort for et ganske mikro lille frispark, men uden det kom til at betyde det store for kampens udfald. Det hele sluttede med en 0-2 sejr og 3 gode point til samlingen.