VFK 1 - AC Hillerød

VFK1 mødte lørdag AC Hillerød på Sydkysten, i en kamp der skulle vindes for fortsat at være med i oprykningskampen. Men det var et afbudsramt VFK, selv dommeren bemærkede at f.eks VomMark og Mu ikke var med. Til gengæld var der debut til Mustafa og Kristoffer mens Svend gjorde comeback. Også Mathias var med igen. 

VFK startede godt og kom tidligt foran 1-0. Jalal spillede bolden frem til Dennis der tog den med ind i feltet. En Hillerød mand kommer på tværs, men tackler bolden hen til Asger der nemt kan sætte den ind. 

Og kort efter blev det også 2-0. Dennis løber i dybden, og hans flade indlæg til Mustii bliver sendt i mål af en Hillerød spiller der forsøger at nå i mellem. Til stor intern frustration Hillerød spillerne imellem. 

Den stilling holder længe, men efterhånden begyndte trætheden at melde sig. Bl.a. Mathias der startede rigtig godt ud, havde mindre held med sine aktioner. 

En bold i dybden sender målmand Larsen på skovtur ude ved hjørneflaget, men forsvaret for afværget for ham.

Kort efter er den dog gal igen. Endnu engang kommer Larsen langt ud, men Hillerøds hurtige angriber når bolden først. Han drejer rundt og løfter så bolden over Larsen. TK inde på stregen er lige ved, men kan ikke forhindre bolden i at snige sig i mål helt op ad stolpen. 

VFK forsøgte at holde stillingen til pausen, men med få minutter igen får en småskadet/storjamrende Mikkel ikke blokeret en dyb aflevering og giver Hillerød frit løb mod mål. Havde der været mere græs i feltet, havde Larsen måske smidt sig og taget den. Istedet blev det til en halv fodparade der blot sænkede boldens fart mod mål. 2-2.

Den stilling holdt 10 min ind i 2. halvleg. Så var kræfterne brugt op. Hillerød fornemmede det og skruede op for både tempoet og teknikken 

Og så gik det stærkt. På 2 hurtige gennembrud blev det 2-3 og 2-4. 

TK fik reddet på stregen efter en bold i dybden var blevet loppet højt over Larsen. Men kort efter så samme TK ikke for godt ud i en situation hvor han lidt for nemt lod sig afdrible på baglinien. 2-5.

VFK kæmpede for at undgå en negativ målscore i den samlede tabel og Dennis fik også reduceret til 3-5 efter at være spillet fri af Asger.

Men lige lidt hjalp det for kort efter scorede Hillerød på en friløber opstået efter et langt udspark fra målmanden. 3-6.

Og Hillerød sluttede af med at score til både 3-7 og 3-8 på to lidt for uhindrede skud udefra.

Dennis og Jalal fik fidusen.