Ungt VFK1 hold viste stærk fight mod Skjold Birkerød

VFK1 stillede med det yngste hold i lang tid til hjemmekampen mod Skjold Birkerød.

Kampen startede jævnbyrdigt ud, Birkerød havde måske bolden mest, men VFK var alligevel de farligste. Og det blev da også til 1-0 til VFK. Mu sparkede et langt frispark indover til Mark der fik sendt bolden videre. Bagerst dukkede Selman op i feltet, tog et træk og bankede så konsekvent bolden flot i mål.

Debutanten Lucas startede ud på toppen og viste rigtige gode takter. Han løb godt i dybden og fik kæmpet sig til flere store muligheder. Skarpheden manglede desværre, men med flere kampminutter ser det lovende ud.

VFK skulle dog komme til at ærgre sig og de spildte chancer for kort før pausen blev vilkårene pludselig meget sværere da Mark fik rødt kort for en hævnagt. Birkerød fik dog samtidig gult.

Efter pausen blev VFK presset længere og længere i bund. Der blev fightet, men i undertal var det tydeligt at trætheden begyndte at melde sig.

Birkerød kom tættere på, og med 20 min igen faldt udligningen så. Dyff standsede et farligt angreb ved at begå frispark  lige udenfor feltet. Bundgaard kunne kun parere det hårde spark, og Birkerød nåede først over riposten. 1-1.

Udligningen gav Birkerød ekstra kræfter, mens det tog hårdt på VFK. Så der gik heller ikke lang tid før der var scoret igen.

Et Birkerød angreb var egentlig blevet afværget, men Tim mistede bolden i opspillet og efter få berøringer blev bolden med et knaldhårdt slagskud banket i mål uden chance for Bundgaard. 1-2.

Langt inde i overtiden fik VFK alligevel mobiliseret de sidste kræfter og sendte alle mand frem. Jamie sendte et frispark langt ind i feltet hvor Tim fik hovedet på. Bagerst dukkede Selman endnu en gang op og i 2 eller 3 forsøg fik han bugseret bolden forbi Birkerøds keeper til kampens resultat, 2-2.

Selman blev overlegent kampens spiller.