Tikøb - VFK U12

Onsdag tog Vapnagaard FK U12 til Tikøb. med kampstart kl. 18.30

Traditionen tro blev det en meget spændene og hæsblæsende kamp.

Kampen startede en smule sløvt, efter 9 minutters spil slog VFKs' anfører Volkan (11) til og scorede til 1-0

Tikøb kom dog hurtigt igen og udlignede til 1-1 og så styrede Tikøb ellers spillet og kom hurtigt foran med hhv. 2-1 og 3-1.

VFK Kæmpede bravt men kunne slet ikke få spillet til at fungere, og det udnyttede Tikøb, de var nu foran med 4-1 efter 24 minutters spil. VFK. Var helt flade og lignede statister da Tikøb igen scorede til pause resultatet 5-1.

I pausen blev taktiken ridset op og der blev talt ny energi ind i holdet og med et højt og troværdigt kampråb "Hvad skal vi gi' - FULD SKRALD" Kom VFK ud med fornyet energi, dette gjaldt dog ikke Tikøb og det udnyttede VFK til en 5-2 reducering af Lukas (9) der hamrede bolden i nettet, det gav blod på tanden og anføreren scorede til 5-3 kort efter, 37 minutter spillet.

Tikøb vågnede dog op nu og med 46 minutter spillet satte Tikøb igen bolden ind bag en ellers godt spillende målmand Emirhan (1) til 6-3 men VFK. giver ikke op og kæmper sig til endnu en reducering ved en stærkt spillende anfører 6-4 efter 47 minutter. VFK. Skubber forsvars spiller Oguzhan (6) op på midtbanen hvor han piller og fordeler boldene videre op i angrebet og det giver pote 6-5 igen en scoring fra anførerens fod 50 minutter spillet.

Nu begynder det at ligne en udligning, men ak, i de døende minutter af kampen er der panik fra begge hold. Tikøb spiller en bold hele vejen igennem VFK forsvaret og bolden bliver banket i netmaskerne til slut resultatet 7-5

Man kan følge VFK72 ungdom på www.facebook.com/vfk72ungdom