Espergærde - VFK Old Boys

Old Boys skulle forsøge at følge op på sidste uges fantastiske resultat, og forsætte stimen mod et Espergærde hold med et par kendte ansigter i truppen.

Espergærde lagde hårdt ud i et højt tempo hvor VFK flere gange blev spillet tynde på midten. Dette førte til et par nemme hurtige mål, så pausestilligen var 4-0.

Opstillingen blev justeret lidt i pausen, og træner Holdt motiverede sine spiller med budskabet om at glemme 1. halvleg og spille som stod der 0-0.

Det virkede og efter pausen kom VFK mere med. Efter et hurtigt bandespil og et godt træk var TK pludselig helt fri igennem det indtil da ellers så solide Espergærde forsvar. Alene med målmanden valgte han at spille bolden på tværs til Jesper der var løbet med. Men bolden fik ikke fart nok på og en forsvarer nåede i mellem, for på kuriøs vis blot at banke bolden utageligt ind bag egen målmand. 4-1

Det blev 5-1 på endnu en friløber, hvorefter Vom scorede 2 mål. Først på et følt frispark og derefter på en friløber efter at Bøtte havde splittet hele forsvaret med en fantastisk frispilning.

Kampen sluttede 5-3 efter en flot 2. halvleg. Enten var det Espergærde der slappede af eller også spillede VFK bare bedre - Vi vælger at tro det sidste. 

Kampens spiller var Nikolaj for en god 2. halvleg der bl.a. bød på et reddet straffespark.