VFK Old Boys - Slangerup

En vigtigt kamp i bundstriden blev spillet mandag aften på Sydkysten. For at lægge afstand til de nederste pladser skulle der 3 point til.

VFK lagde ganske naivt ud med en 3-5-2 opstilling, da resten af forsvaret var forsinket. Men det fungerede så godt at der ikke var grund til at lave om det. På midten var der masser af folk, så Slangerup blev konstant presset og fik aldrig lov til at spille bolden rundt. 

I et sådant pres, snuppede TK bold på midten, tog et hurtigt træk og lagde så en fin bold kort i dybden til Vom. Han var endnu ikke rigtig varm, så i stedet for at løbe mod mål, løftede han den istedet flot over keeperen. 1-0

Og der var stadig spillet under 10 min, da Jalal lægger en bold i dybden til Jesper som scorede sikkert. 2-0

Midvejs i halvlegen lægger Jalal igen en høj bold ind i feltet. Den bliver lidt for lang, men Jesper søger den alligevel. Det gør en forsvarer og målmanden også, og de ender med at løbe ind i hinanden, hvilket efterlader bolden for fødderne af Jesper der nemt kan trille den i det tomme mål. 3-0.

Slangerup forsøgte at svare igen med det eneste våben de havde - fysik. Det provokerede Dan, så han fik fightet sig til et gult kort. Men selv en mand i overtal kunne Slangerup ikke spille sig til nogen nævneværdige chancer.

Efter pausen fortsatte det på samme måde. Slangerup kom dog lidt længere frem og havde en afslutning på stolpen. Kort efter måtte Klitgaard ty til en nødbremse, hvilket kostede 10 min udenfor. Og før forsvaret havde fået organiseret sig, fik Slangerup spillet sig til en friløber, som de dog misbrugte på det skammeligste. 

Ex vice topscoreren Bøtte sneg sig frem fra forsvaret og slog et højt indlæg. Vom opfangede bolden bagerst i feltet, tog et par træk, og sendte så et flot maskeret skud i mål ved den korte stolpe. 4-0.

Og VFK var ikke færdige endnu. Tim havde bolden på midten og sendte en følt bold hen over hovedet på den bagerste mand. Dan tæmmede den med en blød pote og alene med målmanden, scorede han sikkert. 5-0.

Nikolaj diskede op med en lille tv redning, men havde ellers ikke så meget at lave - lige indtil kort før tid hvor Pis dukkede op, og efter et ellers flot returløb, lige skulle prikke en tilbagelægning forbi Nikolaj, og ind i det tomme mål. 5-1.

Efter en svær start på sæson, beviste VFK med den flotte sejr, at man hører hjemme i række 2. 

Jalal fik fidusen bl.a. takket være et utal af gode indlæg. Det var helt utroligt hvad de ben præsterede - et levende lægevidenskabeligt bevis på at varmecreme det virker.