Tikøb - VFK 1 

Cheftræneren var på rekreation, så det var op til Tim og Larsen at lede tropperne. Opstillingen bød endnu en gang på en ny forsvarskonstellation, med Dyff og en lettere overrasket TK, i det centrale forsvar. Larsen vogtede målet.

Tikøb lagde ud i et højt tempo, hvilket gav et par muligheder, da det nye forsvar lige skulle finde på plads. Men derefter kom der styr på det. 

I den anden ende leverede Asger flere gode gennembrud på højrekanten, dog uden der kom mere ud af det.

Mark fik gult kort for et brydertag på en af banens mindste. Det skete lige foran Tikøb bænken og i det efterfølgende håndgemæng blev Tikøb træneren bortvist. Det afholdt ham dog ikke fra at stå for taktik snakken i pausen, på trods af højlydte protester fra VFK.

Efter pausen satsede begge hold mere offensivt. VFK med Jesper og Dennis i angrebet, og så med VomMark og Asger lige bagved. I perioder var det ren indianerbold. Tikøb prøvede, men VFK forsvaret spillede godt og forhindrede at det blev rigtig farligt. 

I den anden ende havde VFK et utal af chancer. Mange af dem opstået efter præcise udspark fra Larsen som Mark eller Tim så sendte videre. 

Jesper fik på den måde en friløber, men sparkede over. Dennis fik slidt sig fri, men afslutningen var for svag.

Og Jesper kom igen fri, tog et træk forbi en mand og driblede så forbi målmanden. Men vinklen blev skarp og inden han fik afsluttet havde Tikøb fået flere folk ind på stregen. I det efterfølgende klumpspil var Dennis tæt på, men bolden endte til sidst hos målmanden. 

Undervejs dømte dommeren et utal af offsides, sikkert efter devisen: Hvis i tvivl, så fløjt. Bortset fra det dømte han dog en fin kamp.

VFK vadede i chancer, men bolden ville ikke ind, og det tydede mere og mere på at det skulle slutte 0-0. 

Tikøb gjorde et sidste forsøg. De kom til baglinien og spillede bolden fladt ind i feltet, hvor en mand stod klar til at sparke den ind. Men Moo ofrede sig og fik blokeret med en stærk glidende tackling.

Mod slutningen af kampen havde Vom fundet sig til rette nede på vestre midt, hvor der ikke var så tæt befolket. Med få minutter igen løber han ind i banen med bolden, og endelig er der plads. Fra lige udenfor feltet, sparker han den hårdt ind ved den ene stolpe. 0-1.

Kort efter var kampen slut. Det hold hårdt, men VFK kunne fortjent juble til sidst.

TK fik fidusen for en solid indsats på en uvant plads.