Sensationen i Sundby

B1908 - VFK Old Boys

Onsdag aften var VFK taget til Amager for at spille kvartfinale i Landspokalen mod række 1 holdet B1908.

Startopstillingen var: Nikolaj - ToastMorganFrankKlitgaard - PisDanTimTKDavid - Jalal

Bemærk det lidt mere defensive udgangspunkt med 3 mand på den centrale midtbane. Dette skulle vise sig at være lidt af en taktisk genistreg.

B1908 lagde godt ud med at dominere spillet og havde også nogle gode indlæg som de dog ikke fik noget ud af. VFK derimod, var hele tiden farlige på omstillinger hvor både Pis og David havde gode muligheder.

Og den ekstra mand på midtbanen gjorde at der hele tiden kunne lukkes ned for deres playmaker, så deres spil kom aldrig til at flyde for alvor. 

Som kampen skred frem havde B1908 en del afslutninger, men de blev enten skudt lige på Nikolaj eller røg håbløst langt forbi målet. 

Der blev ikke scoret i ordinær tid og så skulle der spilles 2 x 10 min ekstra. Første halvleg skulle blive ganske begivenhedsrig.

David kastede et hurtigt indkast til TK som var løbet i dybden. Fra baglinien sparkede han den præcist indover til Pis der kunne sætte hovedet på. 0-1 og drømmen levede i bedste velgående. B1908 derimod, var i chok.

De kom dog alligevel tilbage i kampen efter en situation der egentlig var afværget. Men der blev ikke sparket ordentligt væk, og så dumpede bolden ned foran en 8'er der kunne sparke bolden gennem hoben af spillere i feltet og i kassen uden chance for Nikolaj.

Men efter at være blevet presset lidt i den ene side, valgte en b1908 forsvarer at spille bolden på tværs lige uden for feltet. Den opsnappede Pis, og med et langt træk lokkede han målmanden frem, så han lige akkurat kunne prikke bolden i mål. 1-2.

2. halvleg af den forlængede spilletid stod den på fight og solidt forsvarspil, i perioder med 10 mand omkring eget felt. Men B1908 manglede skarphed og det blev aldrig rigtig farligt. 

I de allersidste minutter havde TK en gylden mulighed for at sikre sejren, men deres forsvar nåede tilbage og afveg situationen efter målmanden ellers var blevet afdriblet. 

Og mere skete der ikke. Dommerens sidste fløjt lød og hele VFK lejren brød ud i ekstatisk jubel.

Virkelig super fight fra alle. Især kan fremhæves Nikolaj, Toast, Morgan, Frank, Klitgaard, Pis, Dan, Tim, TK, David, Jalal, Bo, Jesper, Bøtte og Holdt. Men fidusen kunne Nikolaj og Pis deles om.

Og stor tak til de mange supporters der havde taget turen til Amager, særligt Tommy der havde sørget for limo, rød løber, fyrværkeri og Champions League hymnen. Det var helt sikkert med til at psyke modstanderne.