VFK 2 - Kvistgård

 

Mandag var det så 2. holdets tur til at få besøg af Kvistgård. Efter de 2 første kampe i turneringen var målscoren 6-0, så træner Larsens oplæg til dagens kamp var at fortsætte den gode stime, holde nullet og så score 2, 3, 4 eller 5 mål. 

 

VFK startede godt ud med solidt spil på midten. Efter 20 min sendte Musti en lang bold frem. TK opsnappede den mellem to forsvarere, tog bolden videre med hovedet og bankede til den første gang med et ustoppeligt skud. 1-0.

 

Kort efter blev det så 2-0. Et udspark fra Bundgård blev via TK og Dan sendt videre og så havde Dennis frit løb mod mål.

 

Mod slutningen af halvlegen forsøgte Mustafa og Dennis sig med et gennembrud på højrekanten. Bolden havnede hos Pis der sendte en god bold ind til Nicolai foran mål. Han lavede et kort træk / lang tæmning og var så helt fri til at placere bolden forbi målmanden. 3-0.

 

Undervejs havde Mustafa fået et gult for at sparke bolden væk ved et frispark til Kvistgård.

 

VFK havde flere gode muligheder i 2. halvleg - bl.a. Dennis var tæt på et par gange. Et af disse angreb endte med et hjørnespark som Jamie sparkede. Tommy havde sneget sig med frem og stod helt fri bagerst i feltet. Bolden ramte ham lige i panden, målmanden flagrede og på stregen fumlede en Kvistgård spiller uden at ramme bolden. Og på den måde blev Tommy altså målscorer til 4-0.

 

Jamie kronede en ellers fin indsats med et rødt kort for et, i dommerens øjne, brutalt overfald på en sagesløs Kvistgård kantspiller.

 

Men trænerens oplæg blev holdt til det sidste og 4-0 blev kampens resultat. 

 

Kampens spiller blev TK, mens Jamie suverænt blev dagens svin.