Beretning på generalforsamling 2012. 20.November.

Indledning.

 Dette er bestyrelsen beretning for året 2012. Jeg har de sidste par år efterlyst nogle folk til det grove arbejde, men i år viste vi trods alt at der er masse af vilje og lyst til at arbejde for klubben, når aktiviteten bliver planlagt ordentlig og jeg formemmer at der er mange der brænder for klubben så bliv endelig ved med det ellers kan det godt blive træls at skulle holde klubben oppe. Jeg tænker selvfølgelig på vores 40 års jubilæum som blev holdt over 3 dage, og som involveret mange mennesker der viste vi som klub at vi er her for at blive og vi har en fremtid, men også i det daglige arbejde er der rigtige gode folk i klubben.

 

Helsingør mesterskab Handelsbanken cup.

Vi startede året med Handelsbanken Cup Helsingør Mesterskab i inde bold, som er blevet noget som alle klubber glæder sig til og en tradition som vi skal gøre alt for at beholde dels gir det lidt penge men også prestige og positivt omtale og med en 3-2 Espergærde sejr over elite 3000 som nu hedder F.C. Helsingør er der da lagt op til en spændende turnering når vi efter alt sandsynlighed spiller d. 12. januar, vi var da selv med og vi fik en god turnering med 1 holdet som trods tab i kvart finalen fik en delt top scorer pris.

 

 Fodboldskole.

Vi har i år holdt fodboldskole for 17-18 gang tror jeg og det er som altid gået rigtig godt, vi havde i år også 2 nye trænere med og det var MU og Morgan der var med, vi er blevet en fast gruppe af folk der offer en uges ferie på det og ud over at det er en rigtig god uge hjælper det også klubben rent økonomisk og med nogle bolde til ungdom plus lidt anerkendelse hos DBU. og Jeg har netop underskrevet en ny aftale for uge 27/2013 så må vi jo se hvem der vil være med til en skæg uge, men end til en anden vil overtage som leder vil jeg da gerne forsætte. Men tak til alle der var træner og assistenter men speciel en tak til træner lederen Claus Nielsen som laver et stort stykke arbejde for at alle har styr på træningen på skolen og så skal jeg heller ikke lave så meget.

 

Hjemmeside.

Vores hjemmeside blev lukket tidligt i år, men allerede på sidste generalforsamling blev det faktisk fortalt af vores kassere men måske var der ingen der hørte det i hver fald skete der ikke noget før den helt forsvandt. vi fandt faktisk ud af hvor meget det betød for os at have en hjemmeside, vi prøvede med noget facebook og andre ting især op til vores jubilæum manglede vi den.

Men nu er den oppe og køre igen og syntes jeg blevet endnu flotter end den gamle og så gør det jo ikke noget at den er billigere det kan vi godt li, så brug den send alt relevant ind til wep. master det er den eneste måde den overlever på, og vi må selvfølgelig sige at, uden Tims flotte forarbejde var den nok ikke blevet til noget TAK.

 

Jubilæum.

Årets største begivenhed var selvfølgelig vores 40 års jubilæum, og det fejre over flere dage, det startede med en kamp imod vores mode klub elite 3000 som spiller i toppen af 2 div. Selv om vi fik en lille lektion i hvordan fodbold også kan spilles er jeg da sikker på at vores drenge fik en god og sjov oplevelse og med tv på og gril pølser og øl på side linjen, plus mange tilskuere fik vi skud vores jubilæum i gang.

Fredag d.15. juni havde vi så inviteret til en officiel reception, de andre fodbold klubber, venner af klubben, sponsere og kommune folk var også inviteret.

Og det blev en godt besøgt reception, vi fik mange gaver og igen vi vist at vi kan når vi vil.

Dagen efter havde vi lavet en aktivitets dag på atletik stadion (som vi fik lov til at låne denne ene gang) det blev også en dejlig dag men mange sjove fodbold kampe udstilling med mere og selvfølgelig det vigtigste af alt.  Grill og fadøl.

Om aften skulle vi så ha den store fest ca.150 blev det vist til og med live musik første gang i mange år god mad og masser af mennesker der ikke havde set hinanden i mange år, syntes jeg at det blev en uforglemmelig fest, selvfølgelig men en masse udnævnelser af spillere der havde gjort det godt i sæsonen, bestyrelsen havde også besluttet at vi skulle ha ikke bare en med to æres medlemmer og det helt fortjent Carsten Jensen for sit store arbejde for klubben og Flemming Buller for at være den mest ægte VFKer. Vi har. Og selv til oprydning dagen efter var der mange mennesker.

Jeg vil gerne takke fest udvalget for det store arbejde de har lavet i forbindelse med vores jubilæum og ikke mindst Carsten Jensen for at holde snor i det hele.

 

Baner.

Status på baner er den at der er kommet en ny kunst stof bane i Hornbæk hvorfor jeg siger det er at Helsingør kommune nu ser alle anlæg og baner som et. Dvs. at vi kan komme til at spille både her og der vi har allerede mærket det med at vores vinter træning nu skal spilles i Helsingør, og på sydkysten kommer der et stort stykke græs der skal deles op i forskellige baner de skulle gerne være til bruge men lidt held 1. april, men skulle det først blive 1. august hvad jeg tror klare vi det nok vi ventet længe på dem, vi måtte også spille vores old boys og veteran kampe ude ved Helsingør hallen her i efter året så det skulle vi da gerne undgå i 2013. men hensyn til at få en kunst stofbane på sydkysten er den planlagt til 2015 men kun hvis kommunen kan finde penge så det er der vist ingen der tror på men der bliver da tænkt på det.

 

Senior afd.

Efteråret 2012.

Veteranholdet nåede 11 point i 9 kampe, og sluttede nr. 7. Hold ejer Søren Jensen fremhæver at spillet var til mere, og har store forventninger til foråret.

Old Boys fik samlet 9 point sammen i 7 kampe, og har spillet mange tætte kampe. Med mere skarphed bevæger de sig i foråret væk fra den nuværende 7 plads, hvor der kun er 4 point op til nr. 3 i rækken.

Damerne har haft deres bedste halvsæson siden holdets start, og dette har givet 3 sejre til Charlottes tropper. Forhåbentlig fortsætter holdet deres fremgang i 2013.

Senior 2, har imponeret i serie 5, og sluttede på en imponerende 2. plads, og var undervejs med i kampen om oprykning. Desværre manglede det sidste i den vigtige kamp om 1. pladsen mod Esrum. Spillerne har vist potentialet, og vil de gamle stadig spille med og de unge holdes igang, lover det godt for foråret. En flot målscore på 41-19 i 10 kampe.

Senior 1, startede svingende og har sluttet stærkt af. Holdet er ubesejret i de sidste fem kampe, og dette resulterede i en flot fjerdeplads, kun to point fra nr. 3. Ambitionene må være at spille med i toppen af rækken i foråret, og forhåbentlig vil nogle af de unge spillere fra 2. holdet få spillet sig fast ind på holdet.

Igen i år var senior afd. På tur endnu engang var det Holland der var målet og i år havde man planer om at vinde turneringen det blev ved lige ved og næsten en flot nr. 2 til gengæld var det skægt at være dansker lige efter finalen da vi sammen med en masse hollændere så Danmark vinde 1-0 så var der sgu fest men igen en dejlig tur som næste år vist nok bliver en tur til Hamborg men der er vist også et red distrikt så mon ikke også det bliver skægt.

I Baren har man ser det ud til at man fået lidt bedre styr på det, og med nogle gode folk tror jeg da nok den skal blive et sted igen hvor man mødes til lidt øl efter kamp.

Og allerede her den 1. dec. Har vi igen vores tradition med jule five a side og så skal vi da også finde årets løgnhals, det kryddere med lidt mad og jule øl så kan vi vist godt holde jule ferie.

Som sagt fik vores moder klub Elite 3000 nyt navn og hedder nu FC. Helsingør et mere eller mindre folke krav jeg syntes nu det var lidt pjattet men sådan er det jo engang imellem. Men ellers er det et samarbejde der er ved at udvikle sig til mere end bare lidt fri billetter, men sådan noget tager tid. Og lige nu ligger de nu meget godt med en anden plads i 2 div. Spænede bliver det at følge dem til foråret over fra vores faste VFK sted på stadion rykker de op? hvem ved.

 

Ungdom.

Ungdommen kører lidt deres ejede løb, men den er da der til trods for så dårlige forhold med baner at vi må ind og forlange at de gør noget mere for hullet, men de børn der er ude og spille bold for VFK har det skægt og jeg er sikker på at de med til at opret holde os som klub så Jesper kæmper bravt videre med at holde på trænere og børn.

Vi har forlangt at de gør mere ved hullet, især da vi faktisk ikke må være på atletik mere til trods for at vi har en klar aftale om det modsatte, men som sædvanlig mangler der penge og en aftale med kommunen er ikke altid det værd som det ser ud til.

 

Sponsor.

Jeg vil gerne her takke vores faste sponsorer vi trods alt har, Pitt stop, jern og metal, sport Direct Handelsbanken og Katja fra Dame holdet. Vi skal ud og finde nogle flere sponsorer, så børnene i ungdommen også kan få noget nyt tøj.

 

Afslutning.

Jeg vil gerne sige tak til alle der har hjulpet klubben, jeg vil gerne takke de andre bestyrelses medlemmer, trænere og ledere, bar folk med mere uden jer var der sgu ingen klub. Personligt er jeg nødt til at stoppe som formand nu, men jeg er sikker på at det ikke betyder det store og at Vapnagaard fodbold klub har en fremtid det er jeg sikker på. Tak for nogle fantastiske oplevelser. Til slut en lille opsang! prøv dog at fokusere på det positive der sker i klubben J et lille eksempel veteranerne fik nyt tøj og ja der manglede 2 sæt tøj. Jeg er på sydkysten møder en der siger hvem fanden har bestilt det tøj det er sgu for dårligt at der mangler 2 sæt tøj. Jamen det har jeg da, men at der er sket en fejl svare jeg.

Og tænker, at der trods alt var 8 der fik nyt tøj.

 

Husk det er positivt at være VFKer.

 

På bestyrelsen vegne

Formand.

Benny Andersen