1. holdet mod Kvistgård i premieren

 

Headcoach Anders Olesen har udtaget de 14 spillere der starter sæsonen for VFK's senior 1. Følgende spillere er udtaget: Bundgård, Toast, Mu, David, Jens Hansen, TIM, Weber, tk, Dennis larsen, vom, Dennis j, mark, Mikkel og mini Mu.

Et godt hold med massere af kampe sammen, Anders har holdt fast i stammen fra foråret. Der vil formentlig blive brug for alle spillere, efter en meget kort opstart, og flere spillere skal vel finde støvlerne frem fra skabet, for første gang efter sommerferien. 

Anders Olesen udtaler "Efter en lang sommerpause og meget få træningspas i benene er det svært at vide hvor vi står rent formmæssigt. Forventningerne til vores spil er, at vi skal finde vores spil fra foråret frem, ved hjælp af det gode sammenhold og gode humør vi har. Vi skal spille med få berøringer, og få dem til at løbe. Det er vigtigt vi scorer på vores chancer, da der i denne række ikke er råd til at brænde så meget, som vi desværre har tendens til.  Jeg tror på 2-1 til VFK, men en 2-2 ligger også lige til".

Kampen spilles lørdag d. 11 august kl 15:30 på sydkysten. (husk 2. holdet spiller seriepokal kl. 13:30 på Sydkysten. 

Der går rygter om, at træneren har rundet et skarpt hjørne og markere det efter kampen med kolde forfriskninger?

0 kommentar(er)

Vinder holdet? Og undgår Jens rødt kort?