VFK Old Boys - Snekkersten

Arvefjende opgøret på Sydkysten blev, med VFK øjne, lidt af en fuser. En kombination af en VFK off-dag og af at Snekkersten stillede med et par spillere under den kriminelle Old Boys lavalder.

Snekkersten satte sig på spillet fra start af, men skulle alligevel have hjælp af et billigt straffe til at komme foran. Frank havde egentlig vundet tacklingen, men angriberen lod sig snuble på professionel vis, og dommeren hoppede på den. 0-1.

Det blev også 0-2 da forsvaret forærede Snekkersten en nem friløber. 

Nikolaj diskede op med en ægte TV-redning da han var helt oppe i hjørnet og vifte et skud fra Morten Skou over mål.

Kort efter blev det alligevel 0-3 på et ellers flot hovedstød, men opdækningen manglede.

I løbet af halvlegen havde Vom flere gode muligheder, og burde nok have scoret et par stykker, men skarpheden manglede.

Kort før pausen blev det så 0-4, da Morten Skou sætter foden på et fladt indlæg.

Efter pausen blev det 0-5 efter et hjørnespark. TK kæmpede for at komme forrest på bolden, men er hårdt presset og rammer den uheldigt, så den lander lige foran en angriber der let kan sparke den ind.

VFK kom ellers bedre med efter pausen og fik skubbet spillet lidt længere frem på banen. Specielt venstrefløjen med Bøtte, og Christian tog sig sammen og begyndte at spille fodbold. Og det var da også hurtige kombinationer på venstrekanten der førte til at Vom til sidst kunne spille Bøtte fri i dybden. Vice topscoreren svigtede ikke og scorede stensikkert, 1-5.

Midtvejs i halvlegen blev Frank træt og havde brug for 10 mins pause, som han sikrede ved at få gult for en lidt hård glidende tackling.

Det blev 1-6 da VFK bliver fanget i en omstilling. TK bliver rundet på kanten, og Dan får ikke sparket ordentligt væk.

Kort før tid har holdejer Holdt skiftet sig selv ind. Han krydrer en indsats med flere gode aktioner, ved at tilkæmpe sig et straffespark, da Snekkerstens mindste forsvarer puffer lidt til ham. Vom eksekverede sikkert, 2-6.

Frank fik fidusen