Fantastisk comeback af VFK Old Boys ude mod Annisse

På en kold og våd mandag skulle VFK til Annisse til efterårets første kamp. I foråret havde Annisse delt øretæver ud i den omvendte kamp, men VFK stillede med et stærkt hold og der var tro på at det ikke skulle gentage sig. 

Første halvleg bølgede frem og tilbage med nogle få chancer til Annisse og et par skudmuligheder udefra til Vom.

VFK forsvaret spillede med stor risiko. Bøtte var heldig med ikke at få gult kort for en nødbremse, Jens slap heldigt fra at drible rundt som bagerste mand og Nikolaj slap heldigt fra en længere skovtur.

Men VFK fik tilkæmpet sig et hjørnespark som Vom sparkede ind over og midt i klumpen af spillere foran feltet dukkede TK op og ramte bolden klokkerent - med skulderen - men afslutningen fløj snert over mål.

Ved pausen var kampen altså stadig helt åben.

Efter pausen gik Annisse lidt længere frem. En bold blev sparket ind over, Klitgaard forsøgte at cleare, men uheldigvis fik han lagt bolden pænt til rette, så den kunne blive banket ind. 1-0 til Annisse.

Kort efter sender Tim TK afsted i dybden. Han mangler dog tidligere tiders hurtighed (og skarphed) og forsøger derfor et flot løft hen over målmanden, men uheldigvis rammer den overlæggeren.

I kamp om bolden går Pis lidt for hårdt ind i en tackling. Det bliver modstanderen så sur over at han sparker ud efter ham, hvorefter dommeren kvitterer med rødt kort til Annisse. Dan sørgede også for lidt ekstra penge til bødekassen ved at få gult kort i det efterfølgende håndgemæng.
 
10 mod 10 blev spillet åbnet op. VFK lå højt på banen hvilket desværre gav Annisse plads at løbe på. En lang bold blev slået over hovedet på Dyff og derefter sikkert sat ind 2-0 til Annisse.

Og kort efter blev det også 3-0 efter samme opskrift. Denne gang skulle der dog have været fløjtet for en tydelig offside, hvilket Jens sørgede for at alle i omegnen af Annisse by blev klar over.  

I forhold til spillets fordeling var den store føring egentlig ikke helt fortjent. VFK nægtede da også at give op. Tim spiller den i dybden til en fri Jesper, der tænker at den bare skal bankes ind. Det troede målmanden også, så da Jesper helkikser og istedet triller bolden afsted kan den lige snige sig ind ude ved den ene stolpe. 3-1

Efter at have kogt udenfor i 10 min og set kampen ændre sig fuldstændig, kan Dan atter komme på banen så VFK, fuldtallige igen, kan jagte et resultat.

Annisse forsøgte at bygge spillet op, men TK fik brudt og spillede den videre til Tim. Efter hurtigt bandespil med Jens og et par heldige driblinger kommer han fri igennem og kan sikkert udplacere målmanden. 3-2.

Og det lykkedes også VFK at få udlignet. Jens blev fældet udenfor feltet hvorefter Tim lagde bolden til rette og drejede den flot op i krogen og fuldbyrdede det fantastiske comeback. 3-3. 

Med 5 minutter tilbage og masser momentum forsøgte VFK også at få sejren, men mere blev det ikke til.

Dermed kunne VFK sætte et uventet point på kontoen.

Dyff fik fidusen.