VFK Old Boys - Frederiksværk

VFK Old Boys spillede mandag aften hjemme mod topholdet Frederiksværk. En kamp der i høj grad skulle blive præget af brændte chancer versus høj effektivitet.

VFK startede stærkt ud og pressede Frederiksværk over hele banen. Det førte også i kampens indledning til flere store chancer, bl.a. friløbere til både Pis og TK. Begge brændte dog på det skammeligste.

Istedet fik Frederiksværk lov til at løbe forbi 3 mand og alt for nemt trille bolden i mål. 0-1.

Pis blev endnu engang sendt afsted i dybden. Han indså at skarpheden ikke helt var der, så istedet for at afslutte spillede han på tværs til Vom der nemt udlignede. 1-1.

Bolden var kun lige givet op da Frederiksværk igen scorede på et skud fra kanten af feltet. 1-2.

Og kort efter ville Nikolaj sætte spillet hurtigt igang, men kastede bolden direkte ud til en modspillere der flot løftede bolden i mål. 1-3

VFK kæmpede hårdt for at komme ind i kampen igen, og endelig lykkedes det for Pis at ramme kassen fra en svær vinkel, efter at være blevet spillet fri i dybden af Tim. 2-3.

Og VFK fortsatte med at presse topholdet. Dan tilkæmpede sig et frispark på kanten af feltet og Vom eksekverede fornemt 3-3.

Dermed var der igen tro på et godt resultat. Det holdt dog mindre end et minut da Frederiksværk løb direkte mod baglinien og lagde bolden indover. Morgan kiksede sin clearing, og så stod en mand helt fri til at sparke den ind. 3-4.

Efter pausen var kampen mere jævnbyrdig uden de helt store chancer. Trætheden begyndte også at melde sig efter det hårde arbejde i første havleg. 

Frederiksværk kom på 3-5 efter et noget tilfældigt mål hvor bolden efter en blanding af en tackling og et indlæg ude i den ene side, svæver henover Nikolaj, rammer først stolpen og så Nikolaj for så at gå i mål. I sine bestræbelser på at nå bolden kolliderede Nikolaj med stolpen og måtte erstattes af Holdt.

Morgan trak et gult kort for obstruktion. Tommy lavede også et par stykker af dem. På den samme mand hver gang - det må alligevel have gjort lidt ondt.

Til slut blev det 3-6 efter skidt opdækning.

Kampen sluttede 10-4 i chancer. Havde skarpheden været større, burde kampen også have givet point på kontoen.

Bøtte fik fidusen.