VFK 1 - FKF

Det blev en meget jævnbyrdig affære med et utal af fejlafleveringer og dårlige tæmninger. Spillet bølgede frem og tilbage i hele 1. halvleg uden de store højdepunkter. 

Vi skulle faktisk langt hen i 2. halvleg før der skete noget, og så skulle der sågar dommerhjælp til. Dommeren havde indtil da dømt et utal af offsides, som ikke var der, men da Tim spillede Jesper fri i dybden overså dommeren en offside på minimum 3-4 meter. Jesper takkede dommeren og lagde bolden på tværs til Dennis der på fornem vis løftede bolden over målmanden. 1-0.

Tvillingen fik gult for, bogstaveligt talt, at save en mand over lige uden for feltet. FKF var ikke tilfredse med at det kun gav gult, men hverken deres protester eller frisparket fik de noget ud af.

Kort efter blev det 2-0. Jesper kæmpede sig forbi et par mand. Han fik skubbet bolden videre til Dennis, der rundede målmanden og fra baglinien sendte bolden på tværs til Mustii. Helt fri og bare en halv meter fra det tomme mål, skulle han blot sætte foden på. Det var dog lige ved at gå galt alligevel, da han skulle have hjælp fra en forsvarer til at få bolden det sidste stykke over stregen. 

Så kortsluttede det for en FKF spiller. I en fair play situation vælger han alligevel at gå op og presse Bundgaard. Han forsøger så at blokere udsparket, hvilket dommeren vurderer til frispark og gult kort. Det bliver spilleren så utilfreds med at han slår kortet ud af dommerens hånd, hvorefter dommeren naturligvis kvitterer med et rødt kort. En helt forrykt situation.

Og kort før tid fik de så endnu et rødt kort, for en velplaceret spytklat mod Tim.

Dyff og Bundgaard deltes om fidusen. 

VFK 2 spillede samtidig mod Borsholm i en kamp der sluttede 0-4.

Husk at der er arvefjende opgør på Sydkysten når Old Boys på mandag møder Snekkersten.