Vapnagaard Fodboldklub

Europa tour 2014

Turen går til de store fadøls by, PRAG. Vi skal deltage i Moldava Cup, der er en stor international turnering med over 40 hold fra flere forskellige lande, og det hele kombineres selvfølgelig med kulturelle oplevelser undervejs J

Den nuværende plan for turen er:

Afgang:      Torsdag d. 5. juni kl. 12:00 (Fly kl. 15:15)

                  Fredag d. 6. juni Kultur og fællesskab !

                  Lørdag d. 7. juni fodbold - indledende kampe

                  Søndag d. 8. juni fodbold – placeringskampe

                  Mandag d. 9. juni kl. 17:00 hjemrejse  

Pris: 3000 kr. (såfremt der bliver overskud fra betalingen, vil de blive brugt på transport i Prag eller på fælles aktiviteter).

Udgangspunktet er at vi flyver til Prag, og derfor skal vi hurtigst muligt have tilmeldingerne i hus. Såfremt det ikke skulle lykkedes med, at købe flybilletter, vil vi finde anden transportform (og der vil være mulighed for, at du kan få pengene tilbage).   

For at kunne købe flybilletterne skal klubben være sikker på din deltagelse, og derfor kræver det, at du indbetaler 1500 kr. senest d. 5. november 2013. Pengene kan indbetales på reg. 5050 konto 0001374966. Skriv dit navn i meddelsesfeltet. Pengene kan også betales kontant til Tim.

Det hele er selvfølgelig afhængigt af tilmeldinger, og hvis der den 5. november er nok tilmeldinger, vil turen og flybilletter blive købt. (der er mulighed for, at fristen bliver forlænget, erfaringen siger dog, at de fleste af os, ikke har flere penge i december. Samtidig gør det mulighederne for billige flybilletter mindre). De sidste 1500 kr. skal betales til februar/marts.  

Giv gerne en melding om din deltagelse til Tim.

Lad det europæiske eventyr fortsætte ;)

Bestyrelsen