Hillerød GI - VFK Old Boys

Der er garanti for spænding og masser af mål når de gamle drenge spiller. Hele 26 scoringer havde der været i de første 4 kampe. Desværre har en stor del af disse mål dog været i den forkerte ende. Men ovenpå sidste uges sejr over Tikøb var der tro på at det også kunne blive til en sejr mod Hillerød. 

Det startede dog ikke så godt. Hillerød lagde et tungt pres og spiller på et tidspunkt en lang bold ind i feltet. Forsvaret tror at målmanden har den, men Nikolaj tøver inde på stregen. Da han endelig kommer ud, er en angriber smuttet imellem og det ender med et groft straffespark. Nikolaj smider sig tidligt til den ene side, så skytten bare skal trille bolden ind i den anden side - Men nej, han rammer stolpen! VFK, og især Nikolaj var heldige i den situation.

Kort efter brænder det på i den anden ende. Hillerød får ikke headed et indlæg lagt nok væk. Jesper opsnapper bolden, dribler mod baglinien og sender bolden ind over igen. Bøtte står klar og med et flyvende karatespark sender han med venstre fod bolden hårdt i kassen uden chance for keeperen. 0-1.

Hillerød fik dog udlignet inden pausen efter en lang bold i dybden. 1-1.

I 2. halvleg opsnapper Vom en løs bold og sender den sikkert i kassen. 1-2.

Og kort efter kombinerer Jesper og Vom sig igennem Hillerød forsvaret. Og til sidst kan Jesper drible forbi målmanden og score sikkert. 1-3.

Hillerød fik reduceret efter at et par koks i forsvaret gav frit løb mod mål.

Og kort før tid pressede Hillerød på for en udligning. En par kendelser gik VFK spillerne imod. VFK brokkede sig højlydt. Selv Vom syntes det blev for meget og forsøgte at dæmpe gemytterne.

Lige lidt hjalp det, så da dommeren dømte frispark lige uden for feltet havde VFK mere travlt med at brokke sig. Og da så skuddet prellede af på stolpen, var det Hillerød der var først over riposten. 3-3.

Hillerød fortsatte med at presse fremad, men med 1 minut igen får Toast bolden i hovedet midt på banen. Halvt groggy, halvt i blinde, sender han en vidunderlig assist frem til Vom der helt fri kan løbe op og score til kampens resultat, 3-4.

Jesper fik helt fortjent fidusen med hele 9 stemmer.

Med 7 kasser i dagens kamp nåede mål snittet altså helt op på 6.6. Ovenpå en svær start i rækken, er VFK nu kommet ind i en stime med 2 flotte sejre i træk.