VFK Old Boys - Hornbæk

VFK Old boys startede den nye sæson i række 2 på Sydkysten mod Hornbæk. Begge hold stillede i ganske stærke opstillinger. 

Hornbæk lagde ud med et solidt pres og fik da også tidligt scoret efter et flot indlæg og et hovedstød der sjældent ses på dette niveau.

VFK gav dog ikke op og fik langsomt kæmpet sig ind i kampen. Midt i halvlegen modtog Vom bolden omkring midtercirklen. Dan ofrede sig med et løb på 3/4 banelængde og dette åbnede Hornbæks forsvar så meget op at Vom med et fladt skud langt ude fra kunne bringe balance i regnskabet. 

Der havde været lidt tegn på træthed hos Hornbæks tidligere topspillere, så ved pausen var der fortsat tro på at det skulle være muligt at få en sejr.

Træner Dan forsøgte sig med nogle kløgtige taktiske dispositioner i pausen, men Hornbæk må have lyttet med da de tilsvarende rokerede rundt, og dermed kunne forsætte deres pres lidt længere.

Midtvejs i 2. halvleg blev det til 1-2 da Christian lidt kluntet nedlagde Hornbæks bedste mand i feltet, og på trods af højlydte protester var ingen vist i tvivl om at der skulle være straffe. 

Og Hornbæk må alligevel have haft et ekstra gear da de kort tid efter udspillede VFK forsvaret og gjorde det til 1-3 fra nært hold. Bedømt ud fra spil og chancer, var det nok et retfærdigt resultat. 

Dan blev kampens spiller.