VFK 1 - Frem Hellebæk

Lørdag var der atter kamp på Sydkysten hvor VFK 1 skulle spille mod et ungt Hellebæk hold. Træner O's oplæg til kampen var at starte en smule afventende og lige se modstanderen an. 

I det meste af første halvleg havde Hellebæk bolden, men de var ikke istand til spille sig igennem VFK's forsvar, hvor Toast og Dyff spillede solidt. Omvendt var VFK farlige på kontraer, bl.a. ved Asger og Dennis. Men ved pausen var der endnu ikke scoret. 

I 2. halvleg var de unge og urutinerede Hellebæk spillere kørt tør for ideer, og viste tegn på at have kørt sig selv trætte, så VFK kunne komme længere frem ad banen og var konstant farlige. 

Kort inde i halvlegen brød Larsen Hellebæks opspil og spillede bolden til Mark. Han tog et kort træk og fyrede så et tørt hug afsted. 1-0.

Kort efter spillede Mark en høj bold diagonalt ind i det lille felt til Dennis. Han fik lov til at tæmme bolden, skærme den lidt, vende rundt, vinke til tilskuerne og lave et par armbøjninger, inden han trillede bolden i mål - på trods af at der altså stod et par forsvarere og en målmand helt tæt på. 2-0.

Lidt senere var det Marks tur til drive gæk med Hellebæk. Han lavede sine karakteristiske finurlige driblinger lige indenfor feltet, inden han på ulovlig vis, og lidt klodset, blev stoppet. Vom sparkede sikkert fra pletten. 3-0.

Bundgaard fik fidusen i en kamp der blev spillet i en god atmosfære uden brok. Mark præsterede dog alligevel at få gult, kort før slut.