Frem Hellebæk - VFK Old Boys

Det var 2 hold fra den tunge ende af ligaen der mødtes i Hellebæk. Det var også 2 hold der meget gerne ville vinde kampen, så begge hold startede ud med ganske offensivt spil. 

Hellebæk havde et par meget hurtige folk oppe foran, og det blev tidligt til 1-0 efter at den ene af dem blev sendt i dybden. Forsvaret kunne slet ikke følge med og så kunne han sende bolden indover til den anden angriber der blot skulle sætte panden på. 

VFK svarede igen. Dan have fået fat på bolden på midten og førte den fremad. Han spillede den i dybden ud til TK der tog et træk og lande an til skud, for så istedet at prikke den videre til Jalal, der fra kanten af feltet fladt placerede bolden helt ude ved den ene stolpe. 1-1.

Kort efter havde Dan en gylden mulighed for at bringe VFK foran. Vom havde sendt ham afsted i dybden. Men efter at have rundet den sidste forsvarer og alene med målmanden, var afslutningen ikke god nok. 

Efter pausen var VFK egentlig ganske godt med, indtil Holdt sparkede bolden lige ud til en Hellebæk angriber. Han forsøgte at gøre det godt igen med en spektakulær skridt-redning, men desværre blot for at give angriberen endnu en chance for at sende bolden i mål. 2-1.

Og det blev også 3-1 på en hurtig omstilling og en kvik førstegangs afslutning der fangede Holdt på det forkerte ben.

VFK forsøgte at skubbe spillet længere frem på banen, bl.a. ved Svend, der var kommet på banen i pausen istedet for Christian, som ikke havde haft sin bedste dag. Svend derimod viste storspil og med udgangspunkt i venstre back, dominerede han hele venstrekanten.

Tim og Dan kombinerede på højrekanten og Dan kunne løbe i dybden. Han sendte bolden fladt ind til Bøtte der var løbet med. Bøtte fyrede kanonen af og bolden trillede lige så stille ind til målmanden som lagde sig ned, men alligevel på forbløffende vis lod bolden trille under sig, blot for at stoppe lige før stregen. Pis var fulgt med ind og kunne lettere måbende skubbe den det sidste stykke ind. 3-2. (Nej Bøtte, den assist går til Hellebæks målmand, for hans kuriøse aktion)

Vom var tydeligvis skræmt af Hellebæks “stærke" målmand, og sparkede 4-5 afslutninger over mål. Sandsynligvis var det Tims "skyd indenfor rammen" kommentar der hjalp ham på vej kort før tid, da det endelig lykkedes for ham at passere keeperen direkte på et frispark, begået mod Tim, lige udenfor feltet. 3-3.

Og Dan var endda på vej op for at score igen, da dommeren ganske usportsligt vælger at fløjte kampen af.

Det ville have været godt med en sejr, men som kampen skred frem var uafgjort alligevel et okay resultat. VFK viste fin moral og præsterede et godt comeback.

Fidusen deltes af hele 7 spillere: BøtteTKTimDanPisKlitgaard og Svend